Tarieven

Uurtarief (geldig tot 1 januari 2013)
Deze partners werken op basis van uurtarief, waarbij de tarieven per discipline verschillen: Financieel planner, accountant, advocaat/mediator, notaris, personal coach, lifestyle coach en een interieurcoach.
Een eerste intakegesprek (maximaal een 0,5 uur) is gratis en vrijblijvend. Als u besluit met één van de partners van de echtscheidingsdesk in zee te gaan, zullen wij u wensen en uitgangspunten alsmede een begroting van de werkzaamheden in tijd en geld in een opdrachtbrief opnemen. Na ondertekening van de opdrachtbrief gaan wij graag voor u aan de slag.

Tarief financieel planner Particulier   Ondernemer 
  € 185 € 185
 
Courtage
De makelaar/taxateur werkt op basis van een promillage van de taxatiewaarde van onroerend goed. Voor de bemiddeling/begeleiding bij de aan- en verkoop van onroerend goed betaalt u een bepaald percentage over de (ver)koopsom.

No cure no pay
Wanneer u een detacheerder inschakelt om u te helpen bij het vinden van een passende werkkring ontvangt de detacheerder van de opdrachtgever (werkgever) een fee voor de bemiddeling bij het vinden van geschikt personeel. Hetzelfde geldt voor partijen die bemiddelen bij tijdelijke huisvesting. De bemiddelaar ontvangt van de verhuurder een vergoeding voor het vinden van een geschikte huurder. U bent aan hen doorgaans geen vergoeding verschuldigd.